Jokainen yrittäjä, yritys ja tuote on tarina.

Tarina joka pitää päästä kertomaan aina uudestaan. Päästäkseen kertomaan oman tarinansa, joutuu kilpailemaan huomiosta lukuisten muiden tarinankertojien kanssa.

Kun menet kirjakauppaan ostaaksesi kirjan, rekisteröit sekunneissa kirjojen kansikuvia ja nimiä.

Ensivaikutelma saa sinut tutustumaan tuotteeseen

Luet kirjan takakannen. Jos tämä lyhyt kuvaus kirjasta tekee sinuun vaikutuksen, ostat kirjan omaksesi. Hyllyihin jää silti satoja kirjoja, joita et edes viitsi nostaa pois hyllystä, koska ne eivät onnistu herättämään kiinnostustasi.

Some-markkinoinnissa ensivaikutelma luodaan useimmiten kuvan avulla. Usein yrityksen tai brändin visuaalisessa identiteetissä suositaan selkeää ja helppoa kuvakieltä. Unohdetaan, että on tarkoitus herättää mielenkiintoa ja erottua tunnistettavasti. Kuitenkin hyvin suunniteltuun

Valokuvaan voidaan rakentaa asiakkaan mielenkiinnon herättävä tarina, sekä yrityksen, tuotteen tai brändin tunnistettavuus.

Minä olen Porvoolainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija Teemu Tuuloskorpi. Olen toiminut valokuvaajana, kuvankäsittelijänä ja digitaalisen viestinnän tuottajana reilut kaksikymmentä vuotta kaiken kokoisten yritysten kumppanina.

Tarjoan yrityksille ja yksityisille henkilöille valokuvausta, kuvankäsittelyä, kuvallista tarinan kerrontaa, sekä sosiaalisen median konsultointia, toteutusta ja koulutusta. Yritys saa toimivat välineet itse luoda ja jakaa yrityksen sekä sen tuotteiden tarinaa osana yrityksen jokapäiväistä toimintaa resurssi- ja kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä ja kerro minkälaisesta yrityksestä tai tuotteesta sinä haluaisit kertoa tarinan.

P.s. Hyvä mainos ei ole mainos ensinkään…