VALOKUVAAJA JA TARINANKERTOJA

Teemu Tuuloskorpi
Valokuvaaja Teemu Tuuloskorpi

Aloitin valokuvaamisen 13-vuotiaana syntymäpäivälahjaksi saamallani alkeellisella filmikameralla. Siitä saakka valokuvaus ja myöhemmin mukaan tullut kuvankäsittely on kulkenut elämässäni mukana. Olenkin ehtinyt toimia jo yli pari vuosikymmentä ammattimaisena freelance-valokuvaajana ja valokuvataiteilijana.

 

Valokuvaajana minulle on muodostunut oma tyyli ja kuvakerrontani on useimmiten varsin vahvaa. Rakastan tuoda kuviini kontrasteja, jotka voivat ilmetä värimaailmassa tai esimerkiksi miljöön ja muiden kuvaan tuotujen elementtien valinnassa.

 

Kirjoittaminen on toinen vahvuuteni, jota teen mielelläni kuvaamisen mukana ja ohella. Kuvassa esiin tulevan tarinan lisäksi usein tarvitaan sanallista kerrontaa erilaisiin julkaisuihin tai vaikkapa markkinointikampanjan ideointia ja käsikirjoittamista ennen varsinaista toteutusta.

 

Digitaalisen viestintä ja sosiaalinen media on edelleen vahvasti osaamisaluettani. Osakkuuteeni vuonna 2000 perustetussa digitaaliseen mediaan keskittyneessä yrityksessä päättyi muutama vuosi sitten, kun päätin keskittyä enemmän intohimooni toimia valokuvan parissa.

 

Käytännössä nämä kaikkit osa-alueet usein menevät päällekkäin ja olen päässyt hyödyntämään laaja-alaisesti kaikkea osaamistani asiakasprojekteissa ja omassa markkinoinnissani.

 

Ota yhteyttä, niin kerron lisää siitä miten voisin auttaa sinun tai yrityksesi tarinan kuvallistamisessa ja kerronnassa, sekä markkinoinnissa!

Teemu Tuuloskorpi allekirjoitus

OTA YHTEYTTÄ

PUHELIN: +358 50 567 0211

SÄHKÖPOSTI: teemu@tuuloskorpi.fi

STUDIO: DREAM ARK, KAIVOKATU 37 B, 06100 PORVOO

SEURAA MINUA SOMESSA

LÄHETÄ MINULLE VIESTI

    Nimi*

    Sähköpostiosoite*

    Viesti