Muoto- ja henkilökuvaus

Muoto- ja henkilökuvaus voidaan toteuttaa studiossa tai miljöössä asiakkaan toiveiden ja kuvan käyttötarkoituksen mukaan.

Muotokuvauksessa korostetaan henkilön luonnetta ja karaktääriä. Viimeistelty kuva voidaan painattaa tauluksi haluttuun kokoon ja kehystää ripustusvalmiiksi tauluksi.

Henkilökuvauksessa keskitytään kuvan pääasialliseen käyttötarkoitukseen. Tuleeko kuva muistoksi tärkeästä juhlahetkestä, vai tarvitaanko edustava kuva sosiaaliseen mediaan, esimerkiksi Linkediniin. Henkilökuvan käyttötarkoituksia on olemassa kymmenittäin ja parhaassa tapauksessa kuva on otettu juuri käyttötarkoitustaan varten.

Parikuvaus

Parikuvaus on mukava tapa saada muisto yhteisestä merkkipäivästä. Kyseessä voi olla esimerkiksi kihlajaiset, häät, hää- tai vuosipäivä. Myös ystävykset voivat juhlistaa ystävyyttään yhteiskuvalla, vaikka heitä yhdistävän kiinnostuksen kohteen parissa.

Parikuvaus voidaan toteuttaa studiossa tai sopivassa miljöössä. Viimeistelty kuva voidaan painattaa tauluksi haluttuun kokoon ja kehystää ripustusvalmiiksi tauluksi.

Rytmi kuvaus

Rytmi kuvauksessa tuodaan valokuvataiteen avulla henkilön ilmaisema liike. Rytmi-kuvaus sopii esim. tanssin, voimistelun tai jonkin muun kehon liikkeeseen perustuvan harrastajille ja ammattilaisille. Lopputuloksena asiakas saa uniikkeja taidevalokuvia itsestään liikkeessä.

Viimeistelty kuva/kuvat voidaan painattaa tauluksi haluttuun kokoon ja kehystää ripustusvalmiiksi tauluksi.

Boudoir kuvaus

Boudoir kuvauksessa tuodaan valokuvataiteen avulla henkilö esiin sensuellina ja hänen kehonsa kauneutta korostaen. Kuvaus voidaan suorittaa aistillisessa asussa tai kokonaan alastomana asiakkaan toivomuksen mukaan. Lahjakortti sopii kaikille täysi-ikäisille henkilöille. Lopputuloksena asiakas saa uniikkeja kauniita ja aistillisia taidevalokuvia itsestään.

Viimeistelty kuva/kuvat voidaan painattaa tauluksi haluttuun kokoon ja kehystää ripustusvalmiiksi tauluksi.